BIO Tapioková mouka - jihoamerický hit, který je skvělou alternativou bílé mouky.
Tapioková mouka je škrobové jídlo získané z hlízy rostliny tapioky (Manihot esculenta), která pochází z Jižní Ameriky, zejména z Brazílie. Je tam také známá pod názvy manioka, kasava, yuca …
I když je u nás relativně novinkou, je v jihoamerické kuchyni přítomna již několik let a díky své univerzálnosti se rychle rozšířila i do asijské a africké kuchyně.
Univerzální škrobová potravina - použijte ji pro zahušťování polévek, omáček, přípravu dezertů …
Díky své škrobové povaze je oblíbenou alternativou bílé mouky a kukuřičného škrobu, zejména mezi lidmi se speciálními dietami. S neutrálním chutí a vůní neovlivňuje ostatní chutě, takže ji můžete bez obav přidat do svých oblíbených jídel.
BIO Tapiokovou mouku značky FutuNatura můžete použít následujícím způsobem:
- Pro zahušťování jídel, jako jsou omáčky, polévky, pudinky a další jídla. Když se zahřeje, tapioková mouka se změní na průhlednou, želatinovou hmotu, která pomáhá zahušťovat jídla.
- Pro pečení dezertů - s tapiokovou moukou můžete připravit mnoho pečených výrobků a jídel.
- Jako náhradu bílé mouky nebo kukuřičného škrobu - použijte ji všude tam, kde byste jinak použili bílou mouku nebo škrob.
Sada obsahuje: 3x BIO Tapioková mouka, 1000 g (dohromady 3000 g).
Stará cena představuje cenu, pokud byste koupili všechny 3 produkty jednotlivě za běžné ceny.