Přírodní sladidlo Erythritol je nejlepší náhradou běžného cukru – bez kalorií!
Erythritol je tou nejlepší náhradou klasického cukru, protože se nachází ve formě malých krystalů a má tak strukturu podobnou tradičnímu cukru.
Kromě toho jej lze používat ke slazení zhruba ve stejném množství, jako jsme zvyklí u běžného cukru, jelikož má přibližně 75 % sladivost běžného cukru. Díky tomu jím můžete plnohodnotně nahradit běžný cukr, skvěle se hodí například na pečení dezertů.
Oproti běžnému cukru má řadu výhod: je bez kalorií, má glykemický index 0 resp. je vhodný pro diabetiky, navíc neškodí zubům, resp. nepřispívá ke vzniku kazu. Konzumace jídla/pití, které obsahuje erythritol namísto klasického cukru, přispívá k udržení mineralizace zubů.
Konzumace pokrmů/nápojů obsahujících erythritol místo cukru způsobuje ve srovnání s jídlem/nápojem obsahujícím běžný cukr, menší zvýšení hladiny glukózy v krvi po požití. K dosažení tohoto účinku by mělo být v jídle nebo nápoji nahrazeno alespoň 30 % cukrů stolním sladidlem na bázi erythritolu.
Jedná se o 100 % přírodní sladidlo, které se vyskytuje v ovoci, zelenině, semenech rostlin a houbách. Je vhodné i pro KETO, PALEO nebo LCHF stravování.
Proč používat stolní sladidlo Erythritol od výrobce Intenson:
- 100 % přírodní,
- 0 kalorií,
- díky své struktuře a sladivosti, představuje nejlepší náhradu klasického cukru,
- vhodné pro diabetiky (GI=0),
- veganské,
- vhodné i při KETO a LCHF dietě,
- po požití se z těla rychle vyloučí,
- ke slazení nápojů, smoothies, ovoce, zmrzliny...,
- skvělé také na pečení dezertů a na vaření.
Intenson je výrobce, který chce u svých produktů dodržet co nejvyšší možnou kvalitu, proto dbá na přísné dodržování standardů ve výrobě i při následném balení.