FutuNatura

BIO Olej z černého kmínu

Obsah: 250 ml
SVĚTOVÝ DEN VČEL
FutuNatura

BIO Olej z černého kmínu

Obsah: 250 ml
SVĚTOVÝ DEN VČEL
  • za studena lisovaný olej
  • ze semen černého kmínu
  • obsahuje kyselinu linolovou
359 Kč 419 Kč
Č. produktu: FN141
-+

Nebo nám zavolejte na +420 29 618 2825

SVĚTOVÝ DEN VČEL – Využijte 18% slevu na všechny naše produkty.
  • Výrobek je skladem
  • Datum minimální trvanlivosti: 31/01/2025
  • Odeslání ještě dnes!
Kredit
Nákupem získáte 10 Kč
Výhody
Bezplatné doručení nad 990 Kč
Dárek při nákupu nad 1190 Kč
Způsoby platby
paymentsZpůsoby platby
Cena dopravy
Zásilkovna, DPD

Množstevní sleva

Kupte 2 a ušetřete
349 Kč / kus
698 Kč
838 Kč
Kupte 3 a ušetřete
339 Kč / kus
1 017 Kč
1 257 Kč

Informace o produktu

Obecné Použití Složení Upozornění
  • Obecné

    BIO olej z černého kmínu - získáván ze za studena lisovaných semen.

     

    Černucha setá (Nigella sativa) z níž pochází semena černého kmínu, je jednoletá rostlina či malý keř, který se pyšní bledě modrými a bílými květy. Pochází z Indie, kde je oblíbenou součástí ajurvédské medicíny. Jako koření byla používána již před tisíci lety ve starém Egyptě.

    Archeologické nálezy dokonce naznačují, že černý kmín byl poprvé pěstován již ve starověkém Egyptě. Olej z něj se využíval zejména ke kosmetickým účelům, používaly jej dokonce i egyptské královny Nefertit a Kleopatra.

    BIO olej z černého kmínu značky FutuNatura je získáván ze za studena lisovaných semen černuchy seté, pěstované v Egyptě, a to v souladu se zásadami ekologické produkce. Má charakteristickou nažloutlou barvu a olejovou texturu..

    Díky šetrnému lisování za studena si olej zachovává všechny cenné látky i svou charakteristickou vůni a chuť.

     

    Olej z černého kmínu - vhodný k samostatnému užívání i obohacení studené kuchyně.

     

    BIO olej z černého kmínu můžete užívat samostatně nebo si jím zpestřit studené pokrmy, jako jsou saláty a různé dresinky. Je oblíbený nejen pro svou chuť, ale také pro vysoký obsah kyseliny linolové.

    Kyselina linolová (LA) je jedním z polynenasycených Omega-6 tuků a pomáhá udržovat normální hladinu cholesterolu v krvi. Příznivého účinku se dosáhne při denním příjmu 10 g LA.

     

    BIO olej s vysokým obsahem kyseliny linolové přispívá k normální hladině cholesterolu.

  • Použití

    Doporučená denní dávka: 1-2 čajové lžičky denně. Můžete jej užít samotný nebo ho použít do salátů či jiných studených pokrmů.

  • Složení
    Průměrná výživová hodnota na 100 g
    Energetická hodnota 3700 kJ / 900 kcal
    Tuky 99,8 g
    - z toho nasycené mastné kyseliny 16 g
    - z toho mononenasycené mastné kyseliny 25,5 g
    - z toho polynenasycené mastné kyseliny 58,6 g
          - z toho kyselina linolová 55,6 g
    Sacharidy 0 g
    - z toho cukry 0 g
    Vláknina 0 g
    Bílkoviny 0 g
    Sůl  0 g

    Hodnoty se mohou lišit v důsledku přítomnosti složek přírodního původu.

     

    Složení: olej ze semen černuchy seté – z černého kmínu (Nigella sativa *) lisovaný za studena. Baleno v závodě, kde se zpracovávají mandle (ořechy).

    * Z certifikované ekologické produkce. SI-EKO-002. Zemědělství mimo EU.

    Země původu: Egypt

    Obsah: 250 ml

  • Upozornění

    Upozornění: Výrobek není náhradou pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Skladujte v chladu, suchu a chraňte před světlem.

Názory našich zákazníků

"Olej z černého kmínu je skvělým doplňkem mých oblíbených pokrmů, protože je dodatečně ochutí. Díky vysokému obsahu kyseliny linolové navíc pomáhá udržovat optimální hladinu cholesterolu v krvi."

Petra Jaworská
mama blogerka

"Pro normální hladinu cholesterolu užívám jednu lžíci oleje denně."

Pavla Sedláčková
Ambasadorka FutuNatury

"Olej pravidelně přidávám do salátů, ale i do dalších jídel."

Lenka Ljalenko
mama blogerka
Černý zázvor - extrakt v kapslích
BIO Olej z černého kmínu
359 Kč
419 Kč
-+
Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o. | Mapa stránek | Použití cookies | Nastavení cookies